SUFINANCIRANJE JAVNOG PRIJEVOZA UČENIKA

Datum objave: 01. 9. 2017.

Odlukom načelnice Općine Kraljevec na Sutli u školskoj godini 2017./2018. će se sredstvima općinskog proračuna sufinancirati javni prijevoz učenika srednjih škola te redovitih studenata koji imaju prebivalište na području općine Kraljevec na Sutli.

Sufinanciranje će realizirati sklapanjem ugovora s prijevoznicima: „MEŠTROVIĆ PRIJEVOZ” d.o.o., Zagreb, Perjavička putina 9, „PRESEČKI GRUPA” d.o.o., Krapina, Frana Galovića 15 i „VRELEJ” d.o.o. za graditeljstvo, Klanjec, Milčićeva 8, na način da će prijevoznik fakturirati Općini Kraljevec na Sutli iznos 12,50% od ukupne vrijednosti učeničke karte. Izuzev; učenicima i redovnim studentima koji koriste drugi javni prijevoz ili koji se nalaze u učeničkim ili studentskim domovima, Općina Kraljevec na Sutli će istima mjesečno isplatiti na tekući račun iznos od 90,27 kuna.

Odluka je na snazi od 04.rujna 2017.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support