Rezultati natječaja za volonterske akcije #ajmoLAG

Na natječaj za volonterske akcije koje je u siječnju ove godine raspisao LAG Zagorje -Sutla pod nazivom #ajmoLAG javila se i općina Kraljevec na Sutli sa svojim projektom. Među 8 odobrenih projekata je i naš projekt u ukupnoj vrijednosti od 2.963,39 kuna.

Projekt sadržava organizaciju 2 radionice: ukrašavanje školske ograde prikladnim materijalom u Područnoj školi Radakovo kako bi se najmlađima uljepšao boravak na dječjem igralištu te educiranje učenika o važnosti bavljenja sportom te održavanje treninga za sve zainteresirane u Kraljevcu na Sutli.

Projekt će se realizirati u suradnji  s Osnovnom školom Pavla Štoosa Kraljevec na Sutli. Uključuje 10 volontera/ki od 20-60 godina.

  1. Volonterske akcije #ajmoLAG provode se u okviru projekta “VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje”. Projekt provodi Mreža udruga Zagor sa partnerskim organizacijama: Društvo „Naša djeca“ Zabok, Krapinsko-zagorska županija, Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovna škola Janka Leskovara, Volonterski centar Zagreb i ACT Grupa. Ukupna vrijednost projekta iznosi 704.473,28 kuna, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u iznosu od 100%.

Skip to content