Rezultati natječaja za volonterske akcije #ajmoLAG

Datum objave: 09. 3. 2018.

Na natječaj za volonterske akcije koje je u siječnju ove godine raspisao LAG Zagorje -Sutla pod nazivom #ajmoLAG javila se i općina Kraljevec na Sutli sa svojim projektom. Među 8 odobrenih projekata je i naš projekt u ukupnoj vrijednosti od 2.963,39 kuna.

Projekt sadržava organizaciju 2 radionice: ukrašavanje školske ograde prikladnim materijalom u Područnoj školi Radakovo kako bi se najmlađima uljepšao boravak na dječjem igralištu te educiranje učenika o važnosti bavljenja sportom te održavanje treninga za sve zainteresirane u Kraljevcu na Sutli.

Projekt će se realizirati u suradnji  s Osnovnom školom Pavla Štoosa Kraljevec na Sutli. Uključuje 10 volontera/ki od 20-60 godina.

  1. Volonterske akcije #ajmoLAG provode se u okviru projekta “VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje”. Projekt provodi Mreža udruga Zagor sa partnerskim organizacijama: Društvo „Naša djeca“ Zabok, Krapinsko-zagorska županija, Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovna škola Janka Leskovara, Volonterski centar Zagreb i ACT Grupa. Ukupna vrijednost projekta iznosi 704.473,28 kuna, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u iznosu od 100%.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support