PROGLAS

PROGLAS

Prema podacima s kojima raspolaže MUP,  Vatrogasna zajednica Opcine Kraljevec na Sutli te ostali javni mediji da se na podrucju Općine Kraljevec na Sutli u zadnje vrijeme uočava dosta nekontroliranog paljenja trave, raslinja i korova,  upozoravamo mještane s područja Općine Kraljevec na Sutli da vode računa o načinu paljenja suhe trave, raslinja te ostalog korova, kako ne bi doslo do nepoželjnog izbijanja nekontroliranog požara.

Ukoliko netko ima potrebu za paljenjem trave, raslinja te ostalog korova na većim površinama, o istome se mora prethodno obratiti predsjedniku vatrogasne zajednice Općine Kraljevec na Sutli— gosp. Mariu Harapin (mob: 092/158-4182), zapovjedniku vatrogasne zajednice Općine Kraljevec na Sutli— gosp. Mariu Čuk (mob: 091/464 1102) ili predsjednicima I zapovjednicima dobrovljnih vatrogasnih društava s područja Općine Kraljevec na Sutli .

Paljenje će se izričito vršiti uz obavezno pristunost tražitelja — vlasnika parcele kako bi se zajednički poduzele sve moguće mjere da ne dođe do izbijanja nekontroliranog požara.

Tražitelj paljenja u obvezi je snošenja materijalne i krivične odgovornosti i da je čestica koja se pali u njegovom vlasništvu — posjedu.

Proglas

Skip to content