Poziv na radionicu i program osposobljavanja “EKO poljoprivrednica”

Datum objave: 27. 1. 2020.

LAG Zagorje-Sutla u sklopu projekta “Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja “Žene biraju novu šansu”, sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. (Više o projektu na Web stranici), organizira program osposobljavanja “EKO poljoprivrednica” za nezaposlene žene (LINK).

Više informacija o programu osposobljavanja za Eko poljoprivrednicu, kao i o komunikacijskim vještinama, pisanju poslovnog plana i prezentaciji možete dobiti na radionici koja će se održati u Zaboku, 07.02.2020. u Zelenoj dvorani (Trg svete Jelene 6) s početkom u 11 sati.

Program osposobljavanja za EKO poljoprivrednicu održavat će se od 16. ožujka 2020. godine u trajanju od 150 školskih sati u Pučkom otvorenom učilištu Krapina (Šetalište narodnog preporoda 13, Krapina). Sve polaznice koje uspješno završe program stječu pravo upisa kvalifikacije u radnu knjigu.

Objava_Web portali_EKO poljoprivrednica i 2. ciklus radionica

POZIV_radionice_2 ciklus


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support