Potpisani ugovori o sufinanciranju sanacije klizišta

Datum objave: 02. 7. 2019.

U utorak, 02. srpnja 2019. godine u Hrvatskim vodama održano je potpisivanje ugovora o sufinanciranju sanacije klizišta

Ukupno je potpisano 60 ugovora o sufinanciranju sanacije klizišta (ukupne vrijednosti 54,9 milijuna kuna) od čega 32,4 milijuna kuna sufinanciraju Hrvatske vode. S jedinicama lokalne samouprave potpisano je 47 ugovora kojima se sufinancira 96 klizišta ukupne vrijednosti 40,1 milijuna kuna od čega Hrvatske vode sufinanciraju 24,3 milijuna kuna.  S područja Krapinsko – zagorske ugovore je potpisalo 14 općina i 3 grada, dok je župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar potpisao ugovor za sanaciju šest klizišta na županijskim cestama, u vrijednosti od 5 milijuna i 237 tisuća kuna.

Načelnica općine Kraljevec na Sutli potpisala je ugovor o sufinanciranju sanacije klizišta u Lukavcu Klanječkom u iznosu od 280.000,00 kuna.

Potpisivanju su prisustvovali i potpredsjednik Vlade RH Predrag Štromar i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić. Ugovore je s korisnicima potpisao generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković.

 


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support