OTVORENO RECIKLAŽNO DVORIŠTE U KLANJCU

Datum objave: 02. 7. 2019.

U utorak, 02. srpnja 2019. godine u Klanjcu je otvoreno reciklažno dvorište te je ujedno obilježen i završetak sanacije odlagališta otpada Medvedov jarek.

Ukupna vrijednost projekta izgradnje reciklažnog dvorišta je 2 milijuna i 35 tisuća kuna, dok je projekt sanacije odlagališta otpada ukupne vrijednosti 9 milijuna i 412 tisuća kuna. Reciklažno dvorište će koristiti grad Klanjec i općine Kraljevec na Sutli, Kumrovec, Zagorska Sela, Tuhelj, Desinić, odnosno JLS-ovi na čijem području uslugu odvoza komunalnog otpada obavlja poduzeće Zelenjak.

Reciklažno dvorište biti će otvoreno utorkom prijepodne, četvrtkom poslijepodne i subotom od 9:00 do 15:00 sati . Reciklažno dvorište mogu koristiti samo građani za svoje potrebe, a sve detaljnije informacije možete naći i u informativnim letcima koji su podijeljeni po kućanstvima te od djelatnika u samom dvorištu.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support