Jednoglasno donesen proračun Općine Kraljevec na Sutli za 2020. godinu

Datum objave: 20. 12. 2019.

Posljednja ovogodišnja, 22. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine Kraljevec na Sutli, održana je u četvrtak 19. prosinca 2019. godine.

Raspravljalo se o 30 točaka dnevnog reda, a sjednici je prisustvovalo 7 vijećnika.

Na sjednici su najprije usvojene Izmjene i dopune Proračuna za 2019. godinu, a potom je jednoglasno donesen najvažniji akt dnevnog reda posljednje sjednice u 2019. godini, a to je Proračun Općine Kraljevec na Sutli za 2020. godinu koji je planiran u iznosu od 4.868.660,00 kuna.

Nakon donošenja Proračuna za iduću godinu, Općinsko vijeće je donijelo Plan razvojnih programa, Plan nabave, Program gradnje i Program gradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture, Program utroška sredstava spomeničke rente, Program utroška sredstava komunalne naknade te Program utroška naknade za zadržavane nezakonito izgrađenih zgrada.

Općinsko vijeće donijelo je i Program javnih potreba za 2020. godinu u područjima kulture i socijalne skrbi te Program javnih potreba u sportu.

U nastavku sjednice donijeti su Odluku o izvršavanju Proračuna Općine Kraljevec na Sutli za 2019. godinu i Zaključak o načinu isplate izvoditelju radova za obavljanje komunalnih poslova na području Općine Kraljevec na Sutli.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support