Javni poziv za prijavu programa/projekata i manifestacija koje provode udruge na području Općine Kraljevec na Sutli za 2018. godinu

Pozivamo sve udruge sa sjedištem na području Općine Kraljevec na Sutli, kao i udruge koje svoje programe realiziraju na području Općine Kraljevec na Sutli ili imaju korisnike s područja Općine Kraljevec na Sutli, da prijave svoje programe/projekte koji se odnose na djelatnosti, programe i poslove, akcije i manifestacije od interesa za opće dobro i razvoj Općine Kraljevec na Sutli, a koji će se realizirati tijekom 2018. godine, a za koje se očekuje potpora iz Proračuna Općine Kraljevec na Sutli.

Temeljem ovog javnog poziva prijavljuju se programi/projekti, aktivnosti, manifestacije iz područja sporta, kulture, kulturnih manifestacija, socijalne skrbi i mladih, te drugim područjima od interesa za opće dobro i razvoj Općine Kraljevec na Sutli.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva je 117.000,00 kuna, od čega za područje: – sporta- 20.000,00 kuna kulture, kulturnih manifestacija- 44.000,00 kn – socijalne skrbi i mladih, te sva druga područja od interesa za opće dobro i razvoj općine Kraljevec na Sutli 53.000,00 kn.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 500,00 kuna, a najveći 20.000,00 kuna.

Okvirni broj planiranih ugovora po ovom j avnom pozivu je do 18. Programi/projekti se prijavljuju na propisanim obrascima, a prema Uputama za prijavitelje – Obrazac I. »Prijava za dodjelu financijskih sredstava« – Obrazac II. » Podaci o prihodima i rashodima programa/projekta» Obrasce potpisuje i ovjerava pečatom odgovorna osoba.

Javni poziv – udruge 2018.

Godišnji plan objavljivanja javnih poziva – udruge 2018.

Pravilnik o financiranju programa_projekata i manifestacija od interesa za opće dobro

Upute za prijavitelje – udruge 2018.

prijavni obrazac – udruge 2018

obrazac-opisnog-i-financijskog-izvješća

 

Skip to content