Javni poziv za prijavu programa/projekata i manifestacija koje provode udruge na području Općine Kraljevec na Sutli za 2018. godinu

Datum objave: 28. 2. 2018.

Pozivamo sve udruge sa sjedištem na području Općine Kraljevec na Sutli, kao i udruge koje svoje programe realiziraju na području Općine Kraljevec na Sutli ili imaju korisnike s područja Općine Kraljevec na Sutli, da prijave svoje programe/projekte koji se odnose na djelatnosti, programe i poslove, akcije i manifestacije od interesa za opće dobro i razvoj Općine Kraljevec na Sutli, a koji će se realizirati tijekom 2018. godine, a za koje se očekuje potpora iz Proračuna Općine Kraljevec na Sutli.

Temeljem ovog javnog poziva prijavljuju se programi/projekti, aktivnosti, manifestacije iz područja sporta, kulture, kulturnih manifestacija, socijalne skrbi i mladih, te drugim područjima od interesa za opće dobro i razvoj Općine Kraljevec na Sutli.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva je 117.000,00 kuna, od čega za područje: – sporta- 20.000,00 kuna kulture, kulturnih manifestacija- 44.000,00 kn – socijalne skrbi i mladih, te sva druga područja od interesa za opće dobro i razvoj općine Kraljevec na Sutli 53.000,00 kn.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 500,00 kuna, a najveći 20.000,00 kuna.

Okvirni broj planiranih ugovora po ovom j avnom pozivu je do 18. Programi/projekti se prijavljuju na propisanim obrascima, a prema Uputama za prijavitelje – Obrazac I. »Prijava za dodjelu financijskih sredstava« – Obrazac II. » Podaci o prihodima i rashodima programa/projekta» Obrasce potpisuje i ovjerava pečatom odgovorna osoba.

Javni poziv – udruge 2018.

Godišnji plan objavljivanja javnih poziva – udruge 2018.

Pravilnik o financiranju programa_projekata i manifestacija od interesa za opće dobro

Upute za prijavitelje – udruge 2018.

prijavni obrazac – udruge 2018

obrazac-opisnog-i-financijskog-izvješća

 


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support