Javni poziv- podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Kraljevec na Sutli

Datum objave: 02. 5. 2018.

Na temelju članka 9. Statuta Općine Kraljevec na Sutli (“Službeni glasnik Krapinsko – ­zagorske županije”, broj: 32/17 i 13/18), raspisuje se:

JAVNI POZIV

za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Kraljevec na Sutli

Općinsko vijeće dodjeljuje javna priznanja fizičkim i pravnim osobama za Dan Općine Kraljevec na Sutli, za postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine Kraljevec na Sutli, a osobito za naročite uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, zaštite i unapređivanja okoliša, sporta, tehničke kulture, zdravstva i drugih javnih djelatnosti, te za poticanje aktivnosti koje su tome usmjerene.

Javna priznanja i počasti Općine Kraljevec na Sutli su:

  •  Povelja Općine Kraljevec na Sutli,
  • Povelja Počasnom građaninu Općine Kraljevec na Sutli,
  • Plaketa Općine Kraljevec na Sutli,
  • Nagrada za životno djelo za iznimna postignuća i doprinos Općini Kraljevec na Sutli,
  • Zahvalnica Općine Kraljevec na Sutli.

Prijedlog za dodjeIu priznanja mora biti pisano obrazložen i sadržavati:

  1. za pojedince životopis kandidata, tijek njegovoga rada i ostvarenih rezultata, temeljito obrazloženje razloga predlaganja.
  2. za pravne osobe osnovne podatke o ustroju i djelatnosti, ostvarene rezultate rada, temeljito obrazloženje razloga predlaganja

Uz prijedlog je predlagatelj dužan priložiti odgovarajuću dokumentaciju (objavljene radove, analize, prikaze, stručne kritike i ocjene, natjecateljske rezultate i sl.) kojom se potvrduju navodi iz prijedloga.

Javni poziv – priznanja


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support