Dobrodošlica za nove prvašiće

Datum objave: 04. 9. 2017.

Prvi je dan nove školske godine pa je tako i načelnica Danijela Pongrac sa svojim zamjenikom svoj radni tjedan započla u kraljevečkoj  školi. Razlog je najbolji mogući – dočekati i ohrabriti  male prvašiće koji su danas krenuli u prvi razred u Kraljevcu na Sutli i Radakovu. Kao dobrodošlicu učenicima prvih razreda, načelnica je pripremila i mali poklon, šalicu s imenima prvašića i slatkiše na klupama u njihovim razredima. Učenicima, ali i učiteljima zaželila je još jednu uspješnu školsku godinu, a prvašićima i njihovim roditeljima da sa što manje treme i zabrinutosti prevladaju prve dane.
Svoje je učenike prvog dana pozdravio i ravnatelj Ante Vukelić pozvavši ih na ozbiljan rad i učenje, ali i radost druženja s prijateljima koje samo škola može pružiti. Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec za svakog je prvašića pripremilo prigodnu slikovnicu ” Na putu do škole”. U prvi razred s učiteljicom Šteficom Hajderer krenulo je u Kraljevcu na Sutli 9 učenika.
Jednako srdačno i toplo dočekani su i polaznici prvog razreda u PŠ Radakovo. Zajedno sa svojim roditeljima jutros je u školu stiglo šest polaznika prvog razreda za koje su krasni, raspjevani dočekpripremili njihove starije kolege, a sve kako bi ih ohrabrili i uljepšali im njihov prvi školski dan. Sigurni smo da će i oni koji su jutros stigli u svoj prvi razred s velikim očima, zahvaljujući svom učitelju Jaki Ištuku već za koji dan biti nasmijani, bučni i veseli.


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support