Dobrodošlica za nove prvašćiće

Datum objave: 03. 9. 2018.

Prvi je dan nove školske godine pa smo tako odlučili dočekati i ohrabriti male prvašiće koji su danas krenuli u prvi razred u Kraljevcu na Sutli i Radakovu. Kao dobrodošlicu učenicima prvih razreda pripremili smo i mali poklon, šalicu s imenima prvašića i slatkiše na klupama u njihovim razredima. Učenicima, ali i učiteljima, zamjeenik načelnice Mario Harapin zaželio je još jednu uspješnu školsku godinu, a prvašićima i njihovim roditeljima da sa što manje treme i zabrinutosti prevladaju prve dane, da budu vrijedni i radišni, ali da ne zaborave biti djeca, zaigrana i vesela.
U prvi razred s učiteljicom Draženkom Tresk krenulo je u Kraljevcu na Sutli 12 učenika.
Jednako srdačno i toplo dočekani su i polaznici prvog razreda u PŠ Radakovo. Zajedno sa svojim roditeljima jutros je u školu stiglo 6 polaznika prvog razreda za koje su krasni, raspjevani doček pripremili njihove starije kolege, a sve kako bi ih ohrabrili i uljepšali im njihov prvi školski dan.

 


Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support